Over Mij

Ik ben Sandra vd Ham, geboren in 1963 in Brielle, waar ik de eerste 18 jaar van mijn leven heb doorgebracht. Tegenwoordig woon ik in Lekkerkerk. Als kind vond ik het al heerlijk om te tekenen en te knutselen. Altijd was er wel een creatief werkstuk waar ik mee bezig was. Al snel was duidelijk dat schilderen en tekenen mijn voorkeur hadden. Ik schilder nu nog steeds.

In 2004 ben ik gaan beeldhouwen. Het was een fantastische ervaring om voor de eerste keer in steen te hakken. Voor mij de aanleiding om ermee door te blijven gaan. Het maken van een beeld blijft, elke keer weer, iets bijzonders.

Ik ben begonnen met beeldhouwen in Atelier Jetzes. Ik beeldhouw nu nog steeds regelmatig met meerdere beeldhouwers in dit Atelier. Het beeldhouwen in een groep vind ik motiverend en het is altijd fijn iemands mening te kunnen vragen als je ergens over twijfelt.

Sinds 2006 ben ik in het bezit van een eigen atelier. Het atelier staat op ons eigen land waardoor het makkelijk is er naartoe te gaan om te beeldhouwen zodra ik er zin in heb. Het heeft uitzicht over de weilanden. Het is er lekker rustig en de omgeving werkt inspirerend.